Altijd goedkoop en de leukste producten
Voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden*

Orico Laptop/Desktop Stand Aluminium Mac Style

€ 31,50
Niet op voorraad

Laptop/desktop houder van hoogwaardig aluminium

Maak je regelmatig of zelfs iedere dag gebruik van een laptop of desktop? Dan is het erg goed om in de juiste houding te zitten. Door middel van de aluminium houder van Orico, creëer je een goede lichaamshouding en een opgeruimd bureau.

Een ergonomische houding

Een ergonomische houding wil zeggen dat je in de juiste houding zit. Door de verkeerde houding aan te nemen achter de laptop of computer, kun je vervelende klachten krijgen. Denk hierbij aan nekpijn, hoofdpijn en rugpijn. Wil je dit voorkomen, dan is het verstandig om in de juiste lichaamshouding te zitten. Door je monitor of laptop iets hoger te plaatsen met de aluminium houder van Orico zit je rechterop, is je nek recht en voorkom je nek-, rug- en hoofdpijnklachten.

Een opgeruimd bureau

Je zit door de kwalitatieve houder van Orico in de juiste houding, maar het product heeft meerdere voordelen. Zo kun je het toetsenbord van je computer en/of de muis onder de houder plaatsen, waardoor je een opgeruimd bureau creëert. Zo passen het toetsenbord en de muis van een iMac perfect eronder. Gebruik je de hoogwaardige houder voor je MacBook of laptop? Dan kun je de muis, je telefoon of ander randapparatuur onder de houder plaatsen zodra je het niet gebruikt. Aan de zijkanten bevinden zich openingen, waar eventuele kabels doorheen kunnen.

‘Mac Style’

De houder is gemaakt van aluminium. Door de matte zilveren afwerking en het moderne uiterlijk past het product perfect in een ‘Apple’ omgeving. Je MacBook past er perfect op, de monitor van jouw Apple computer kan er goed op staan en het toetsenbord en de muis van Apple passen perfect onder de houder. Beschik je over een andere laptop of desktop? Dan past dat uiteraard ook erg goed bij de houder.

Beveiliging

De laptop/desktop houder is gemaakt van aluminium, wat maar liefst drie millimeter dik is. Aluminium is een materiaal dat perfect warmte geleidt. Wordt jouw laptop bij lang gebruik wat warm? Dan hoef je je dus geen zorgen te maken dat de houder te warm wordt. Doordat de onderkant voorzien is van antislip pads, staat de houder stevig en kunnen er geen krassen ontstaan. Ook zijn de randen mooi rond afgewerkt, zodat je je niet kunt bezeren.

Productspecificaties:

✔ Monitor/laptophouder.
✔ Opgeruimd bureau.
✔ Creëer een ergonomische houding.
✔ Materiaal: 3mm dik hoogwaardig aluminium.
✔ Afgeronde hoeken.
✔ Mac Style.
✔ Antislip pads.
✔ Matte finish.
✔ Kleur: zilver.
✔ Gewicht: 790 g.
✔ Productafmetingen: 210mm x 400mm x 45mm.

Product EAN 6936761817028
Product Code KCS-1
Categorie Computer
Lengte 21 cm
Breedte 40 cm
Hoogte 45 mm
Type Computer Stand
Kleur Aluminium
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Orico Laptop/Desktop Stand Aluminium Mac Style
Uw waardering