Altijd goedkoop en de leukste producten
Voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden*
Van hoog naar laag sorteren

Zonnevangers 1-36 of 50

per pagina
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zonnevangers 1-36 of 50

per pagina
Pagina

Zonnevangers

Degenen die kiezen voor Cazador-del-sol, ontvangt een kwalitatief hoogwaardig product. De zonnevangers zijn bestand tegen temperaturen van -50 tot 120 graden Celsius en kan dus zowel sterk zonlicht als kou weerstaan, zonder verlies van zijn helderheid. De flexibele steel is buigzaam maar gelijktijdig ook zeer stabiel: Sterke wind doet hem niets. Of je nu in een gebied woont met warme zomers, stormachtige herfst of ijzige winters, de zonnevangers geven elk moment van de dag betrouwbaar warm licht. Om het genot van uw zonnevangers te verlengen, let dan op de onderhoud voorschriften: Veeg het plexiglas als het vuil is, met een zachte doek schoon. We zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten en geven dan ook een garantie van 10 jaar, mits correct gebruikt.

MILIEUVRIENDELIJKE LICHTBRON VOOR EEN VEELEISEND TUINONTWERP
De Cazador-del-sol is een Zonnevanger gemaakt uit Acrylglas die op een flexibele steel is bevestigd. Het daglicht wat op de schijf valt wordt daar gebundeld en straalt aan de rand weer uit en dit zonder elektriciteit of andere energiebron. Juist bij schemering ontstaat een mystiek schouwspel. Als andere planten hun kleurrijke koppen te ruste leggen bloeit de Cazador-del-sol in volle glorie. Houd de zon in je tuin- ook in de winter: omdat zelfs de kleinste hoeveelheid zonlicht wat op de zonnevanger valt, omgezet wordt om de zon weer zichtbaar te maken ook als is deze onzichtbaar.

GROOTSTE COLLECTIE ZONNEVANGERS
Bij SPHome.nl tref je een breed assortiment zonnevangers aan, aan de hand van de standaard collectie zijn wij altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en stellen dan ook onze eigen sets samen. Hierdoor bieden wij zo langzamerhand het breedste assortiment Cazador Del Sol zonnevangers van Nederland aan.