Altijd goedkoop en de leukste producten
Voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden*
Van hoog naar laag sorteren

Decoratie 26 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Decoratie 26 producten

per pagina

Decoratie

De Zonnevangers van Cazador Del Sol zijn niet alleen voor in de tuin een mooie en opvallende decoratie maar kunnen ook binnenshuis voor verbluffende resultaten zorgen. De originele zonnevanger is een gestileerd product, gemaakt van moderne materialen die in alle inrichtingen tot zijn recht zal komen.

MILIEUVRIENDELIJKE LICHTBRON VOOR EEN VEELEISEND TUINONTWERP
De Cazador-del-sol is een Zonnevanger gemaakt uit Acrylglas die op een flexibele steel is bevestigd. Het daglicht wat op de schijf valt wordt daar gebundeld en straalt aan de rand weer uit en dit zonder elektriciteit of andere energiebron. Juist bij schemering ontstaat een mystiek schouwspel. Als andere planten hun kleurrijke koppen te ruste leggen bloeit de Cazador-del-sol in volle glorie. Houd de zon in je tuin- ook in de winter: omdat zelfs de kleinste hoeveelheid zonlicht wat op de zonnevanger valt, omgezet wordt om de zon weer zichtbaar te maken ook als is deze onzichtbaar.

GROOTSTE COLLECTIE ZONNEVANGERS
Bij SPHome.nl tref je een breed assortiment zonnevangers aan, aan de hand van de standaard collectie zijn wij altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en stellen dan ook onze eigen sets samen. Hierdoor bieden wij zo langzamerhand het breedste assortiment Cazador Del Sol zonnevangers van Nederland aan.